trött kärlek

Åh nu är jag helt slut i hjärnan efter allt folk som hälsat på, det har varit galet mysigt och jag är så himla nöjd med Umeå Höstkalas. Många vänner och nån ny vän som kom och ärade oss med sin visit.

Har mestadels bott på språkgränd under dessa dagar och varit social och rökt vattenpipa så jag har inte riktigt kunnat uppdatera allting här. Och nu har så mycket hänt att jag vet inte vart jag ska börja, och det går inte riktigt att beskriva. Men det var underbart.

Idag vaknade jag med en nervositet som kom nån gång igår natt, hur fan ska allting bli i Göteborg?
Det börjar närma sig väldigt hastigt just nu, 22 dagar kvar.
Fyfan säger jag bara.. fy fan.
Ingenstans att bo, inget jobb eller inkomst.. helvete tänk om jag misslyckas så fatalt i mitt arbetssökande som jag gjort här i umeå. Vad fan ska jag göra då? hur fan ska det lösa sig?
Jag vill bara gråta över det för jag har inga pengar alls.

Helvete.
Men! jag måste iväg nu, jag är död kvinna här borta. Det är inte mycket till liv jag levt det senaste året, jag har trampat vatten och sjunkit lite i djupen då jag blivit trampad på..
Helvetet.

Idag finns helvetet på jorden.
Men himlen fanns här i helgen.

Jorden är en sjukt konstig plats.

Sol

De senaste dagarna har jag gått runt hemma i ett töcken och surat i det mulna pissvädret. Svurit och varit sur har jag gjort.
Så tog en hemsk storm strömmen från hela byn två nätter sedan, och slog ut våran router som vanligt. (Händer varje gång som strömmen går i huset, mycket irriterande.) I alla vida fall, så nu måste jag sitta vid en skitigt gammal laptop (Dock nyare än den stationära gamm härkan jag sitter vid dagarna i ända.)

Nåväl men i samma veva som internet slogs ut så välsignade solen mig åtminstone. Jag tog det som ett tecken på att nu anna är det dags att ta sig ut, så igår tog jag en promenad längs den gamla grusvägen som leder till bäcksjön. Skog, vatten, sol, mys! Och idag tog jag cycklen till obs (Coop Forum) Och myrornas och sen hem igen.

Imorgon fyller min syster år, bakade maffiga brownies till henne som ska förtäras imorgon. Ska även leka med lisa och på Fredag kommer en massa själar hit. Jag peppar som få!

På Lördag blir det cirkus fest med cirkus och freakshow tema.
Jag ska vara skäggiga damen.
Bilder utlovas!

Kram

midnatts timma glimma

Höst mörker och vinterhull.. jag brukar skämta varje höst om att jag måste bunkra upp lite späck inför vintern.
Men nu får det fan vara nog, jag måste ta tag i det här nu för att återvinna lite självrespekt.
Ärren från femman ska inte strama  åt min vardag längre, och jag har arbetat på detta så länge nu. Nöja sig, tänka att man är fin ändå och visst är jag väl det men jag vill fan vara lite het nu.

Och jag känner mig inte het alls.. jag är bara vattenpips bubbel och teblad i botten av koppen som brottas med kaksmulorna som inte pallade doppet.

Jag känner mig som ett såntdär snabbköps offer i "du är vad du äter". Det är armarna om magen i tanken att dölja men det döljer inte resterande kroppen som jag också skäms för.

Så jag tänker göra en deal, jag ska jobba med kroppen nu. Forma om den och sen som pricken på i'et då jag känner mig som snyggast någonsin, då ska jag raka av mig mina 97 spretiga kompisar och inte vara söt och mullig längre.
Jag ska vara ståtlig, rakryggad, cirkus och spagat med båda benen, lotusställning vid vattenpipan.

Mest vill jag bara vara snygg naken.

(och pinsamt nog kommer denna fina insikt vara bortblåst då jag ligger yrvaken i min säng runt tolv tiden imorgon då jag tänkt ta en lång promenad klockan nio, innan frukost.)

"Igår smidde jag tusen planer, imorse gjorde jag som vanligt"

åh!

Hittade en sida man tjänar pengar på att hänga på.
Någon snubbe hade tjänat 800 kr på en månad genom hemsidan :)

http://pengargratis.se/?r=4931

Följ länken och bli medlem om inte annat så ger ni iaf mig tre kronor ;)
Alla som känner mig vet glädjen i mina ögon då jag hittar enkronor på marken.
Tänk då tre kronor!

Det måste ju vara som orgasm!

Fniss

Igår sökte jag in mig på vårkurserna i Göteborg, så om jag inte hittar något arbete så kommer jag åtminstone börja plugga där till våren. Jag är så jäkulst taggad nu så det finns inte! min plats är liksom säkdrad, beroende på om jag kommer in på något av det jag sökt förvisso men det tror jag nog :)

Jag längtar, sedan blir det fint med höstkalas också. Det blir mysigt att folk kommer och hälsar på, jag är så galet peppad!
Tills vidare ser jag på fånerier.. och efter kvällen hos lenny och vickie för nån kväll sedan så sitter det här som gjutet i hjärnan.



tillhörande kram!

hem

Nu är jag hemma igen med fickorna fyllda av förmultna löv och kärlek och inspiration.
Jag känner mig lycklig, rofylld och motiverad till att leva och göra saker igen. Det är helt underbart att jag fick den där pausen i stockholm. Det var allt jag behövde.

Lite fylla, lite kärlek av fel och rätt sort, lite vänner, lite sans och osans, lite vattenpipa, lite eld och värme.
Mera höst.

Det är underbart och jag är lycklig nu, han stör inte, han är välkommen igen och jag saknar honom på det där fina sättet att det känns bra. Ångesten över att ha hånglat med fel person är borta, jag orkar inte det. Ingen kan reta mig för det heller för på sätt och vis var väl det lite roligt också, och jag ser det komiska.

Allting känns inte benhårt allvar och långa dagar fyllda av ingenting.
Jag vet inte hur länge det håller i sig men just nu rotar sig lugnet jag saknat och jag hoppas det kan få stanna nu den korta stund jag har kvar i den här staden. Jag vill inte stressa bort, jag vill hinna ta farväl och sedan vips vara borta.

Kärlek!

Resa

Ja nu ska jag ut och flänga igen, tillbaka till Stockholm för styrelsemöte med samma förening, Eldsjäl.
Det blir roligt att häla på maria, erik och andré igen och också åka till uppsala lite snabbt för en visit till vänner där.
Jag längtar tills flyget går (ja! jag slipper 9 timmars bussen!)

Nu försöker jag komma på om jag kan tänkas ha glömt någonting i min packning.. men om jag gjort det så är det nog inte superviktigt ändå, är bara borta i några dagar.
Jag har med mig laddare till mobilen, kamera, tandborste, underkläder, handduk och mina poi så det borde vara allt :)

Det känns skönt att få åka iväg på sånt här, vara i en annan stad och bara pusta ut. För väl borta KAN jag inte göra sånnadär saker som att söka jobb osv osv så ångesten mildras något enormt för att jag faktiskt inte kan.
Det är så otroligt himla skönt, så det blir efterlängtat att få nästan en hel ångestfri vecka med fina vänner jag inte träffar så ofta.

Men jag måste erkänna att jag är lite nervös inför styrelsemötet, det känns som att jag inte sköter mig särskilt bra alls.. jag vet inte hur man gör. Och för att vara ärlig vet jag inte om jag vill sitta i styrelsen längre, det var roligt och nyttigt att få prova på men jag trivs bättre och mer än väl med att vara med i event arbetsgruppen. (Som jag förstår mig på tusen gånger bättre än vad jag försöker mig på nu).

Snart åker jag!
kram kram!

Orklös

Den senaste veckan har jag varit så otroligt orklös, har inte orkat med någonting och allting känns mest jobbigt. Det är inte så att jag inte vill göra saker, för det är sjukt jobbigt med tomma kalendrar också, det är bara att när jag väl gör något så är det så jävla jobbigt. Vara hemma är jobbigt, vara borta är jobbigt, gå ut är jobbigt, köra bil är jobbigt, söka jobb är jobbigt, att gått en hel dag utan att ha sökt jobb är sjukt jobbigt, träna är jobbigt, äta är jobbigt, sova är jobbigt, vara vaken är jobbigt.. ja ni förstår. Allt, verkligen allt är sjukt jobbigt, även de saker som jag vanligtvis tycker är kalasroliga, vara med vänner, fest, umgås, skratta, läsa böcker, skriva dagbok, allt är bara så otroligt.. krävande just nu.

Energin är sjukt låg och jag kan inte sätta fingret på vad det beror på, jag äter tillräckligt bra, sover någorlunda okej.
Bläh, det känns bara som att vissa saker börjar stiga mig åt huvudet, oron kommer till nya höjder varje dag.
Vettefan hur det går till för det är allt jag tänker på - Göteborg. Men ändå lyckas jag tänka på det och oroa mig snäppet mer då jag fått vänta ett tag till.. så blir jag helt avtrubbad och skickar iväg en ansökan (som jag vet att jag kommer få ett automatiskt mail där det står, hej tyvärr är platsen tillsatt utav någon annan, lycka till.) Men känner mig lite bättre för jag har i alla fall försökt lite mer.

Usch, jag måste skärpa mig, men jag vet inte hur riktigt.
Det känns bara så jäkulst omöjligt ibland.
Den här veckan har varit sjuk omöjlig.

veckan som gått

Det har inte hänt så mycket.. en massa träningar har skitits i, jag börjar bli sjukt rastlös.
Hängt runt litegrann och faktiskt unnat mig lite shopping, nya byxor och en tröja bestämde jag mig för att jag behövde.
Det är fint :)

I nästa vecka blir det mot Stockholm igen och styrelsemöte med eldsjäl, spännande att se hur det går.
Saknar folk.. längtar bort.. vissa saker har ordnat upp sig och andra saker har inte gjort det.
Går fortfarande runt i väntan på jobb besked.. på måndag ska jag på samtal med arbetsförmedlingen igen.. typ hej, ingenförändring sen sist, väntar fortfarande på besked eftersom alla är sjuuukt sega med att ge dem.
Asjobbigt. Orka ha möte en gång i månaden när det tar typ två månader ifrån att skicka iväg en ansökan och faktiskt få besked om anställning.. varav alla säger nej tack vi tog nån annan som besked.

Men i övrigt älskar jag fortfarande hösten, trots att det regnar lite.

RSS 2.0